Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare

Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare
Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare Ghid pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare

Majoritatea fetelor viseaza de la o varsta frageda la ziua nuntii. De aceea, cand acest lucru este pe cale sa devina realitate, o viitoare mireasa acorda o atentie deosebita rochiei de mireasa.

Pentru ca rochia de mireasa contribuie semnificativ la imbunatatirea look-ului, o mireasa poate consulta un ghid vestimentar inainte de a cumpara modelul dorit.

Iata un ghid practic pentru alegerea rochiei de mireasa dupa forma si culoare.

Culoarea potrivita pentru rochia de mireasa

Culoarea rochiei de mireasa se poate incadra in tematica nuntii, de aceea acest aspect este esential. Adesea, femeile sunt foarte confuze cu privire la ce culoare ar trebui sa aleaga pentru rochia lor.

In mod traditional, la nuntile tematice se poarta cel mai mult alb, crem sau ivory. Insa aceasta nu este o regula stricta, de aceea inainte de a selecta o anumita culoare trebuie sa tii cont de nuanta pielii. Daca pielea ta este foarte deschisa, o rochie in nuante roz va aduce un plus de culoare tenului tau. In schimb, o rochie in nuante pale merge foarte bine pentru o mireasa cu tenul bronzat.

In ciuda aparentelor, nu exista reguli stricte de urmat. Nu uita ca aceasta este ziua ta si ai dreptul sa imbraci orice rochie te avantajeaza, indiferent de culoare si de stil. Orice te face fericita este binevenit.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest