Gatitul miresei: Un obicei cu traditie in Romania

Gatitul miresei: Un obicei cu traditie in Romania

In timp ce mireasa se gateste, mirele trece si el prin operatiunea numita Barbieritul mirelui. O data ce mireasa va fi gata, mirele ii va inmana buchetul de flori, iar mireasa impreuna cu domnisoarele de onoare le va prinde in piept nasilor, mirelui, parintilor si socrilor cocardele de nunta. De asemenea, cocarde vor primi si invitatii.

Dupa acest moment, nasa va rupe turta miresei deasupra capului ei in cele patru puncte cardinale si va imparti celor prezenti din turta ca sa le aduca noroc si sanatate. Urmeaza hora miresei, iar apoi alaiul de nuntasi se indreapta spre biserica, pentru cununia religioasa.

 

Pagina 2/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest