Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici?

Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici?
Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici? Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici? Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici? Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici? Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici? Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici? Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici? Felicitari! Fiica ta se marita. Care sunt responsabilitatile soacrei mici?

Ar trebui sa fie mama miresei cea care face cartile? Depinde de tine si de miri… Oricare ar fi rolul tau in organizarea nuntii fiicei tale, iata care sunt cele 15 responsabilitati de la care nu ai cum sa te sustragi:

1. Ajuta mirii sa gaseasca locatia si furnizorii de servicii pentru nunta lor. Cerceteaza internetul, cere familiei si prietenilor, recomandari pentru cei mai buni dintre profesionisti: florarii, restaurate, firme de catering, cofetarii.

2. Fii persoana de contact principala pentru furnizorii de servicii pentru nunti, mai ales, daca nunta are loc in orasul in care a copilarit mireasa, iar ea nu mai locuieste acolo!

3. Ajuta mireasa sa-si gaseasca trusoul de nunta, ba chiar, intreg arsenalul de lenjerie erotica pentru noaptea nuntii si luna de miere. Asta, doar daca ea are incredere in gusturile tale si tu esti o mama ultra-moderna, ce apreciaza desuurile!

4. Ofera-le mirilor, numele si numerele de telefon de contact ale rudelor si prietenilor de familie, ca acestia sa-i adauge la lista de invitati.

5. Vorbeste cu parintii mirelui despre persoanele pe care acestia vor sa le invite la nunta. Include si persoanele propuse de ei, in lista de invitati. De asemenea, impreuna cu mirii, decide cine ar trebui taiat, astfel incat lista de invitati sa ajunga la numarul maxim admis.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest