Ce exercitii fitness sunt recomandate pentru viitoarele mirese?

 Ce exercitii fitness sunt recomandate pentru viitoarele mirese?

Pentru ca orice mireasa isi doreste sa se mandreasca cu propriul look in ziua nuntii, mai ales daca poarta o rochie fara maneci sau una mulata pe corp ce evidentiaza silueta, se cuvine ca femeia care urmeaza sa se marite sa urmeze un program de fitness.

Probabil te intrebi ce exercitii fizice ar trebui sa faci pentru ca la nunta sa ai o conditie fizica de invidiat. Este bine sa iti lucrezi bratele, picioarele, dar sa executi si exercitii pentru abdomen si talie.

Un program de antrenament fizic personalizat se cuvine pentru fiecare viitoare mireasa in parte. In timp ce o femeie poate sa aiba probleme cu colaceii de pe abdomen, o alta viitoare mireasa isi doreste sa aiba brate mai ferme. De asemenea, antrenamentul fizic poate fi unul mai lejer sau mai solicitant, in functie de timpul ramas pana la nunta.

Doar un antrenor profesionist, eventual si un nutritionist sunt persoanele care te pot ajuta sa slabesti, pentru ca in momentul in care ai atins greutatea ideala, sa iti pastrezi conditia fizica pana la nunta.

In caz ca nu ai suficienti bani sa mergi la sala, solicita recomandari de la un instructor de fitness. Acesta iti va indica exercitii de pilates, dar si aparate de gimnastica bune de folosit inclusiv in propria locuinta. In momentul in care stii cate calorii arzi in timp ce faci miscare, tot ce iti mai ramane este sa adopti dieta potrivita pentru grupa ta sanguina si sa iti schimbi stilul de viata.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest