Originea traznita a 7 traditii clasice de nunta

Originea traznita a 7 traditii clasice de nunta
Originea traznita a 7 traditii clasice de nunta Originea traznita a 7 traditii clasice de nunta Originea traznita a 7 traditii clasice de nunta Originea traznita a 7 traditii clasice de nunta Originea traznita a 7 traditii clasice de nunta Originea traznita a 7 traditii clasice de nunta Originea traznita a 7 traditii clasice de nunta

De la traditia rochiei de mireasa albe la purtarea inelului de nunta pe inelarul de la mana stanga, fiecarei obicei clasic isi are originea intr-o traditie traznita din perioada romana, din Evul Mediu sau din alta era istorica.

Vezi si tu sapte traditii clasice de nunta in care miresele cred cu ardoare chiar si in secolul XXI, bazandu-se pe anumite superstitii. Fie ca nu poti renunta nici in ruptul capului la cele patru lucruri importante - ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat sau ceva albastru - ori consideri ca o nunta nu poate fi completa daca la final nu arunci buchetul miresei, este bine sa vezi care sunt originile fiecarui obicei in parte atunci cand te pregatesti de nunta.

Crezi ca merita sa respecti aceste sapte traditii clasice? Dupa ce vezi de unde provin traditiile de nunta, esti singura in masura sa hotarasti daca le respecti sau nu.

Tatal ofera mana fiicei sale mirelui
Inainte de miscarea feminista, o femeie a fost data de catre tatal ei intr-o casatorie aranjata. In timp ce femeile de azi nu mai sunt fortate sa se casatoreasca cu alesul parintilor sau, miresele inca obisnuiesc sa mearga la altar la bratul tatalui lor. Acesta din urma ofera mana fiicei barbatului iubit.

Obiceiul de a purta ceva vechi, ceva nou, ceva albastru si ceva imprumutat
Atunci cand cauti sa gasesti patru lucruri care sa respecte traditia, aminteste-ti ca aceste obiceiuri au la baza o veche rima englezeasca si o superstitie.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest