De ce este important sa iti cureti inelul de logodna in ajun de nunta?

De ce este important sa iti cureti inelul de logodna in ajun de nunta?

Este posibil ca intre data logodnei si nunta sa existe o durata de cateva luni sau chiar mai mult. Prin urmare, curata-ti inelul de logodna in ajun de nunta daca vrei sa straluceasca la fel de mult ca in ziua in care logodnicul tau ti l-a pus pe deget.

Daca are multe pietricele si iti este frica sa nu cada, atunci mergi cu inelul la bijutier. Probabil ai deja cateva indicatii despre igienizarea inelului pe care le-ai primit o data cu garantia bijuteriei. Pastreaza-le cu sfintenie!

Daca ai pierdut instructiunile, trebuie sa stii ca pietrele cu diamant se curata cu ajutorul unei solutii de amoniac si apa rece in parti egale, iar daca inelul are alte pietre pretioase, ca sa nu le deteriorezi, iti sugeram sa le cureti folosind o periuta de dinti imbibata in detergent si apa calda.

Ai grija sa nu il patezi cu lotiune si crema de maini sau cu substante chimice. Pastrarea bijuteriilor de nunta pentru o viata intreaga este primordiala pentru orice mireasa, de aceea trebuie sa stii ca inelul de logodna, respectiv verigheta se scot de pe mana din cand in cand, ca sa nu le pierzi si sa nu se deterioreze sub actiunea diversilor agenti din mediu.

Sfat: Atunci cand alegi bijuteriile de mireasa, ai grija ca acestea sa fie in ton cu inelul de logodna. De asemenea, curata-le si pe ele daca le ai de multa vreme. Cu cat vor arata mai fresh, cu atat vor straluci mai mult in fotografiile de nunta.

Sursa: BridalGuide.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest