Cum stii ca el este alesul? 10 pasi de urmat ca sa-ti dai seama ca iti este destinat!

Cum stii ca el este alesul? 10 pasi de urmat ca sa-ti dai seama ca iti este destinat!
Cum stii ca el este alesul? 10 pasi de urmat ca sa-ti dai seama ca iti este destinat! Cum stii ca el este alesul? 10 pasi de urmat ca sa-ti dai seama ca iti este destinat! Cum stii ca el este alesul? 10 pasi de urmat ca sa-ti dai seama ca iti este destinat! Cum stii ca el este alesul? 10 pasi de urmat ca sa-ti dai seama ca iti este destinat! Cum stii ca el este alesul? 10 pasi de urmat ca sa-ti dai seama ca iti este destinat!

Doar privindu-l iti taie rasuflarea. Va ganditi unul la celalalt mai tot timpul si faceti dragoste pe unde apucati. Fluturii va zboara prin stomac, iar sentimentele voastre sunt din ce in ce mai puternice. Totusi, nu te poti abtine sa nu te intrebi: “Este el cel alaturi de care vei pasi spre altar?”, “Este cel alaturi de care-ti vei petrece batranetile?” Asadar, cum stii ca el este alesul?

1. Prietenele tale il adora si se intelege de minune cu familia ta. Vei stii ca este barbatul perfect pentru tine, daca si prietenele tale “isi dau aprobarea”. Ele te cunosc cel mai bine. Stiu ce barbat te-ar putea face fericita si sigur il vor “mirosi” daca intentiile lui sunt incerte. Iar daca intra pe nesimtite in “cercul de incredere” al tatalui tau, iubeste placinta mamei tale si a pariat pe aceeasi echipa de fotbal ca fratele tau… ei bine, este de pastrat!

2. Sunteti foarte atrasi unul de celalalt. Atunci cand sunteti impreuna nu va mai puteti desprinde unul din bratele celuilalt. Atractia fizica este un punct de plecare esential in consolidarea unei relatii de durata.

3. Te asculta si este mereu acolo pentru tine. Comunicarea este piatra de temelie a oricarei relatii reusite. Daca incerci sa cladesti o viata langa de un barbat care iti ignora sentimentele si problemele, totul se va prabusi. Ai nevoie de un barbat care sa te asculte cu adevarat!

 

4. Aveti aceeasi scara de valori. Principiile voastre sunt asemanatoare, impartiti aceleasi teluri si detineti aceeasi scara de valori. Nu-i niciun dezastru daca uneori va mai si contrazeceti, important este sa fiti amandoi de acord in situatiile majore.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest