Iata ce trebuie sa stii despre juramintele de nunta

Iata ce trebuie sa stii despre juramintele de nunta

A-ti declara dragostea fata de partenerul de viata este un lucru usor, cel putin in intimitatea propriei case. Lucrurile devin putin mai complicate atunci cand vine vorba despre scrierea juramintelor de nunta si rostirea lor in public.

Iata tot ce trebuie sa stii despre juramintele de nunta, daca urmeaza sa imbraci rochia de mireasa curand.

Discutati despre juramintele de nunta si stabiliti cum sa fie acestea
Printre cele mai dificile lucruri legate de schimbarea juramintelor de nunta este faptul ca mirii isi fac griji vis-a-vis de reactia invitatilor o data ce aud declaratiile de dragoste. Hotaraste impreuna cu mirele daca juramintele de nunta sa cuprinda citate faimoase, ceva amuzant, sa fie scurte de trei propozitii sau putin mai lungi. Nu este necesar sa dezvaluiti inainte de nunta aceste declaratii, insa stabiliti de comun acord cum ar trebui sa sune.

Gaseste un loc linistit in care sa scrii si lasa-te invaluita de amintiri frumoase
Ca sa iti vina inspiratia, gandeste-te la ceva frumos atunci cand rostesti juramintele de nunta. Le poti scrie in propria camera, in timp ce asculti melodia ta preferata, pe marginea lacului sau intr-o gradina de vara.

Incepe cu o lista
Nu incerca din prima sa scrii declaratia de iubire. Mai intai gandeste-te ce vrei sa transmiti si adauga pe o foaie cateva lucruri creative pe care nu vrei sa le omiti in juramant.

Cauta citate inspirationale, dar nu te opri la ele
Daca ai nevoie de o sursa de inspiratie, cauta citate din filme sau din carti, fara sa le copiezi. Retine ideea principala, i-ar apoi da-i o forma personala. Asteptarile pe care le ai de la casatorie si juramintele pe care vrei sa le transmiti nu sunt standard, asa ca nu te rezuma la un simplu citat celebru.

Ia o pauza
In momentul in care ai facut o lista si ai cautat cateva citate inspirationale, ia-ti o pauza de cateva zile pana pui cap la cap tot ceea ce vrei sa scrii. Gaseste un moment potrivit, cand esti intr-o dispozitie romantica pentru a da forma finala juramintelor tale.

Nu lasa pe ultimul moment juramintele de nunta
Chiar daca iei o pauza, vezi ca aceasta sa nu se prelungeasca pana in ajunul nuntii tale. Incearca sa finalizezi declaratia cu aproximativ trei saptamani inainte de cununia religioasa.

Sursa: Brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest