Cum sa-ti implici viitorul sot in planuirea nuntii

Cum sa-ti implici viitorul sot in planuirea nuntii
Cum sa-ti implici viitorul sot in planuirea nuntii Cum sa-ti implici viitorul sot in planuirea nuntii Cum sa-ti implici viitorul sot in planuirea nuntii Cum sa-ti implici viitorul sot in planuirea nuntii Cum sa-ti implici viitorul sot in planuirea nuntii Cum sa-ti implici viitorul sot in planuirea nuntii

Este atent cu garderoba sa? Spune-i care va fi culoarea rochiei tale si care va fi paleta cromatica a nuntii voastre, arata-i mostre cu nuantele exacte si trimite-l sa-si caute singur costumul. Cum tu iti vei alege singura rochia de mireasa, asa isi va alege si el costumul de mire. Spune-i cum ti-ai dori tu sa fie costumul lui sau ce culoare ti-ar placea sa aiba, dar lasa-l pe el sa si-l aleaga si sa-l accesorizeze pentru a va asorta.

Este pasionat de muzica? Daca nu vreti un dj sau o formatie, lasa-l pe el sa stabileasca si sa faca playlistul nuntii. Daca vreti totusi niste profesionisti, roaga-l sa se informeze cu privire la potentialii dj sau potentialele formatii, lasa-l pe el sa-i contacteze, sa stabileasca intalniri cu ei si sa decida persoanele care se vor ocupa de muzica la nunta voastra. Nu doar atat, dar in cazul in care veti avea un dj, roaga-ti logodnicul sa faca el doua liste, una cu melodii pe care va doriti sa le ascultati neaparat la nunta voastra si alta cu melodii si genuri muzicale pe care nu va doriti sa le auziti. Apoi, trimite-l sa-i dea listele dj-ului si sa-i prezinte ce va doriti de la el.

Se pricepe la matematica, finante si negociat? Tocmai bine! Nu doar ca se poate ocupa de bugetul vostru si de impartirea lui, dar il poti lua cu tine cand te duci sa vorbesti cu profesionistii in nunti si il poti lasa pe el sa negocieze preturile. Cine stie, daca are cu adevarat talent de negociator, poate reuseste sa obtina si cateva obiecte sau servicii in plus decat ati fi primit in mod normal.

Pagina 2/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest