Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011

Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011
Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011 Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011 Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011 Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011 Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011 Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011 Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011 Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011 Cum sa fii la moda in sezonul toamna-iarna 2011

Fustele din piele, puloverele impletite, rochiile in stilul anilor 1960 si botinele care acopera glezna se numara printre principalele tendinte in voga in sezonul toamna-iarna 2011.

In ceea ce priveste culorile, sezonul toamna-iarna se aseamana cu cel cald, deoarece designerii au propus tinute vestimentare in culori puternice, precum portocaliu, rosu sau albastru imperial, scrie femalefirst.co.uk, citat de mediafax.ro

Piese intr-o singura culoare - Specialistii recomanda in acest sezon obiecte vestimentare intr-o singura culoare, de preferinta una puternica, combinate intre ele pentru un efect - colour block.

Fusta midi - Este o piesa importanta in garderoba acestei toamne. Specialistii recomanda fustele midi din piele, combinate cu pulovere impletite sau camasi in culori neutre.

Blana sintetica - O vesta din blana sintetica poate constitui acel obiect vestimentar care scoate din anonimat o tinuta. Aceasta vesta poate fi asortata la jeansi sau la fuste creion pâna la genunchi.

Imprimeuri retro - Inspira-te din tinutele anilor '60 si '70 si investeste in rochii cu imprimeuri colorate care te vor scoate in evidenta. Poti opta pentru imprimeuri florale sau geometrice, ambele sunt la fel de atractive.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest