Top 5 idei cromatice in tendinte pentru nuntile de primavara-vara 2017

Top 5 idei cromatice in tendinte pentru nuntile de primavara-vara 2017
Top 5 idei cromatice in tendinte pentru nuntile de primavara-vara 2017 Top 5 idei cromatice in tendinte pentru nuntile de primavara-vara 2017 Top 5 idei cromatice in tendinte pentru nuntile de primavara-vara 2017 Top 5 idei cromatice in tendinte pentru nuntile de primavara-vara 2017 Top 5 idei cromatice in tendinte pentru nuntile de primavara-vara 2017

Nu este niciodata prea devreme sa organizezi nunta, mai ales daca esti nesigura in privinta culorilor. Schema de culori perfecta iti va anima toata nunta, de aceea este important sa cunosti tendintele pentru sezonul urmator.

Daca in 2016 culorile vedeta au fost rose quartz si serenity, in primavara-vara 2017 poti sa alegi culori deschise fresh si romantice pentru nunta ta, cum ar fi blush si piersica. A doua varianta posibila, ideala pentru nuntile formale si clasice sunt culorile inchise (verde, albastru).

Mixand si amestecand diferite nuante cromatice, in functie de preferinte si de stilul nuntii, vei da tonul petrecerii. In 2017 se poarta culorile curcubeului, nuantele lemnoase, cum este verde Kale, dar si diferite nuante de roz si blush. Si pentru ca primavara predomina pastelurile, este important sa iei in considerare si aceasta optiune.

Fa-ti o idee clara despre ce se poarta la nuntile din 2017, alegand din urmatoarele 5 idei cromatice pentru nuntile programate in primavara-vara 2017.
 
Gri, blush & roz trandafiriu

Aqua, crem & blush

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest