Cine plateste petrecerea burlacitelor?

Cine plateste petrecerea burlacitelor?

Petrecerea burlacitelor este incontestabil una dintre indatoririle cele mai amuzante ale domnisoarelor de onoare, cel putin pana la aflarea notei de plata.

Costul petrecerii variaza in functie de locatie. De exemplu, daca petrecerea burlacitelor are loc in deplasare, se adauga taxele de calatorie, cum ar fi biletul de avion, hotel, inchirierea de masini, precum si costurile la restaurant, bauturile, cadourile etc.

Mult mai ieftina iese aceasta petrecere daca este organizata acasa la una dintre domnisoarele de onoare, intr-un club sau intr-un restaurant de cartier. Si mai dragut ar fi ca petrecerea sa aiba loc la o terasa cu piscina.

Dar, daca petrecerea burlacitelor se tine in deplasare, cel mai corect este ca nota de plata sa fie achitata de viitoarea mireasa. Spre deosebire de o simpla petrecere data in cinstea miresei la care fiecare isi plateste propria consumatie si pe cea a miresei, o petrecere organizata departe de casa, la munte, la mare sau chiar intr-o locatie mai indepartata este mult mai costisitoare.

Pentru petrecerea burlacitelor costurile pot varia in functie de intelegerea intre mireasa si domnisoarele ei de onoare. Cert este ca domnisoarele de onoare nu pot fi constranse sa plateasca o excursie in strainatate, dar pot plati masa la restaurant, la o terasa din oras, respectiv un cadou surpriza pentru mireasa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest