Cat il costa pe invitat darul de nunta in medie?

Cat il costa pe invitat darul de nunta in medie?

Atunci cand mergi la o nunta, trebuie sa iti imparti cheltuielile intre meniu, darul de nunta al mirilor si tinuta de gala. Daca ai deja in garderoba proprie o rochie de seara pregatita pentru eveniment, poti pastra mai multi bani pentru cadoul mirilor. Vezi care este costul mediu pe care invitatii sunt dispusi sa il cheltuie pentru daruri, in functie de formalitatea evenimentului, dar si de relatia dintre invitat si miri.

O persoana cu venituri medii poate oferi pe langa o lenjerie de pat sau un set de tacamuri intre 300 si 400 lei daca este singura si 800-1000 lei daca participa impreuna cu cineva. Darurile cele mai putin valoroase sunt oferite de cunostintele cele mai indepartate ale mirilor, in timp ce rudele si prietenii apropiati ofera cele mai consistente cadouri de nunta.

Fratele sau sora miresei, cheltuie in zilele noastre minim 1000-1500 lei pe darul de nunta, in functie de veniturile proprii, iar un prieten apropiat al mirilor este dispus sa cheltuie cel putin 500-600 lei. Cel mai putin este dispus sa dea pe darul de nunta un coleg de serviciu sau un prieten  mai indepartat al mirilor. Acesta ofera, in functie de locatie, cel putin 300 lei, dar si un cadou de nunta util.

Alaturi de bani, poti oferi mirilor diverse daruri clasice, cum ar fi obiecte electrocasnice sau daruri moderne (voucher de calatorie, voucher de cumparaturi, voucher sedinte de beauty) etc. Daca mirii nu se afla la prima lor casatorie sau daca ei nu vor un cadou in bani, invitatii pot alege un cadou care costa aproximativ 60-75% din suma la care v-ati gandit sa o daruiti.

Nasii vor avea mai multe cheltuieli cu nunta finilor. Pe langa cadourile propriu-zise care costa 1000-2000 lei, acestia vor scoate din buzunar bani pentru biserica si buchete de flori (pentru nasa, mireasa).

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest