Cifra 7. Pentru cea mai norocoasa zi a nuntii

Cifra 7. Pentru cea mai norocoasa zi a nuntii
Cifra 7. Pentru cea mai norocoasa zi a nuntii Cifra 7. Pentru cea mai norocoasa zi a nuntii Cifra 7. Pentru cea mai norocoasa zi a nuntii Cifra 7. Pentru cea mai norocoasa zi a nuntii Cifra 7. Pentru cea mai norocoasa zi a nuntii Cifra 7. Pentru cea mai norocoasa zi a nuntii

In antichitate, romanii studiau intestinele unui porc, pentru a determina care este cea mai norocoasa zi pentru casatorie. Stim ca suna ciudat, mai ales ca, e greu sa ne imaginam cum intestinele unui animal ne pot spune acea zi de bun augur pentru a ne uni destinele. Totusi...

Cifra 7 este ziua norocoasa a mirilor

Pe data de 07.07.2007, peste 65.000 de cupluri, numai in Statele Unite s-au grabit sa-si uneasca destinele, sperand ca aceasta zi le va aduce fericire si intelegere eterna. Se spune ca cifra 7 este aducatoare de noroc, belsug si prosperitate.

Astfel, multi miri aleg sa se casatoreasca intr-o zi de 7 sau in a 7-a luna a anului. Puteti fi mai inventivi de atat si va puteti uni destinele intr-o biserica ce se afla pe o strada cu numarul 7 sau intr-un local ce are in componenta numelui cifra 7.

Potrivit numerologilor, ziua in care te casatoresti poarta un rol important in viitorul cuplului. O ecuatie antica, extrem de simpla, prin care aduni toate numerele ce compun data nuntii, pana iti ramane unul singur... decide ce soarta va avea cuplul respectiv. Calculul este relativ simplu: daca te-ai casatorit pe 11.03.2011, suma cifrelor ce compun aceasta data este 9.

Exemplu: 11.03.2011 = 1+1+0+3+2+0+1+1 = 9

Prin urmare, destinul vostru in mariaj este guvernat de cifra 9.

Love karma sau la voia intamplarii?

Unele femei precum Liz Taylor se casatoresc de mai multe ori, in timp ce unele, doar odata. Sa fie vorba de karma sau unele dintre noi stiu exact cand sa se casatoreasca? Iata semnificatia cifrelor care ne guverneaza casatoria. Calculeaza-ti indicele si vezi ce destin va asteapta!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest