12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie

 12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie
 12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie  12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie  12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie  12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie  12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie  12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie  12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie  12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie  12 locuri fabuloase unde poti lansa cererea in casatorie

Majoritatea cuplurilor aventuroase nu se multumesc sa treaca la pasul urmator al relatiei lor intr-un restaurant, la o simpla cina si pentru ca cererea in casatorie sa fie mai mult decat romantica, exista 12 locuri fabuloase in care un barbat ii poate cere mana iubitei sale.

Pentru ca cererea in casatorie sa fie memorabila, expertii recomanda domnilor sa ofere inelul de logodna si sa vina cu marea intrebare intr-un colt de natura indragit de ambii parteneri.

Poate fi vorba despre un colt de rai care va aduce aminte de prima vacanta petrecuta impreuna la inaltime sau despre un loc frumos in care ati avut intaia escapada romantica. Pentru cei care duc lipsa de idei si vor sa experimenteze ceva nou, pot lua in considerare propunerile alaturate. Unele cereri in casatorie par mai romantice iarna, in timpul unui joc cu zapada, pe cand cuplurile care adora caldura, soarele si nisipul pot lua in considerare o cerere in casatorie pe plaja.

Fiecare femeie adora sa fie apreciata si de ce nu, sa i se pregateasca o surpriza speciala, mai ales cand este ceruta in casatorie. Si pentru ca surpriza sa fie de proportii, marea intrebare poate veni spontan, oriunde v-ati afla.

Pagina 1/12

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest