Cele mai frumoase cupluri in filmele de dragoste

Cele mai frumoase cupluri in filmele de dragoste
Cele mai frumoase cupluri in filmele de dragoste Cele mai frumoase cupluri in filmele de dragoste Cele mai frumoase cupluri in filmele de dragoste

Pentru a celebra iubirea adevarata, am compilat o lista a celor mai frumoase cupluri din filmele de dragoste. Chiar daca fac parte din generatia anilor 1980, am incercat pe cat posibil sa introduc intr-un clasament personal cupluri din mai multe generatii si

iata ce a iesit:

1. Cel mai frumos cuplu din istoria cinematografiei sunt in modesta mea opinie Catherine Zeta Jones si Antonio Banderas care au dat viata pe sticla filmului Zorro. Ce poate fi mai frumos decat un Man in black de origine spaniola, cu sange de taur (Antonio Banderas) si o irlandeza atat de sexy cum este sotia celebrului Michael Douglas, Catherine Zeta Jones?

Este o aventura romantata care te face sa te topesti de iubire cand asculti duetul interpretat de Marc Anthony  si Tina Arema: I want to spend my lifetime loving you.

2. Poate sunt o romantica incurabila, dar pentru gentlemenii curajosi si cu intentii nobile am avut intotdeauna o slabiciune. De aceea, Robin Hood interpretat de actorul Kevin Costner, un domn al zilelor moderne care, printre altele, a venit si in Romania de doua ori si Mary Elizabeth Mastrantonio in rolul lui Marian Dubois mi-au taiat rasuflarea acum 20 de ani in frumoasa poveste de dragoste din Robin Hood: Prince of thieves.

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest