Afla care este cea mai capricioasa nativa din zodiac

Afla care este cea mai capricioasa nativa din zodiac

Pentru ca este capricioasa si incapatanata, iar telurile la care aspira sunt greu de atins, dupa unii, nativa acestei zodii este de-a dreptul absurda, scrie Teotrandafir.com.

Considerata dificila, capricioasa Fecioara mai rau incurca lucrurile, decat sa le simplifice. Nativa acestei zodii are obiceiul sa ii critice pe altii din plin si nu ezita sa reactioneze spontan daca simte ca i se ofera oportunitatea sa isi atinga obiectivul.

In ciuda defectelor sale, reprezentanta acestei zodii stie sa intoarca in favoarea sa orice situatie si sa ii manevreze pe cei din jur astfel incat sa ajunga acolo unde doreste.

Fecioara, cea mai absurda zodie
Pentru ca isi doreste sa obtina totul intr-un timp foarte scurt, fie ca este vorba de o functie de conducere, de intemeiererea unei familii sau de alt obiectiv, nativa Fecioara tinde sa ajunga acolo unde si-a propus nefiresc de repede, motiv pentru care este absurda.

Calitati Fecioara
Reprezentanta acestei zodii este delasatoare cu propria persoana, dar foarte atenta cu prietenii ei, pentru care face orice sa ii ajute.

Viata de cuplu
Reprezentanta zodiei Fecioara are tendinta enervanta de a critica fiecare gest al partenerului, astfel ca este greu de suportat si-n viata de cuplu. Partea buna este ca Fecioara stie sa se recompenseze fata de persoana iubita atunci cand greseste.

Fecioara, fata in fata cu obiectivele sale
In cele mai multe dintre cazuri, Fecioara reuseste sa se apropie de obiectivul stabilit datorita motivarii sale si a orgoliului puternic, insa nu este niciodata multumita de rezultat pentru ca vrea si mai mult, atat de la propria persoana, cat si de la cei din jur.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest