Ce nu trebuie sa divulgi pe facebook inainte de nunta ta

Ce nu trebuie sa divulgi pe facebook inainte de nunta ta
Ce nu trebuie sa divulgi pe facebook inainte de nunta ta Ce nu trebuie sa divulgi pe facebook inainte de nunta ta Ce nu trebuie sa divulgi pe facebook inainte de nunta ta Ce nu trebuie sa divulgi pe facebook inainte de nunta ta

Stim ca in momentul in care ai decis sa faci pasul cel mare ai fi vrut sa tipi de fericire si sa anunti pe oricine si pe toata lumea ca te mariti. Asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi cuprinsa de euforie si sa postezi totul despre viitoarea ta nunta pe Facebook. Pentru a sti tot ce nu trebuie sa divulgi pe Facebook inainte de nunta ta, citeste sfaturile urmatoare.

1. Nu iti anunta nunta pe Facebook inainte de a-ti anunta familia si cei mai apropiati prieteni in persoana. Ai ales sa te mariti si asta este o veste importanta (si mult asteptata, in cele mai multe cazuri), asa ca nu o strica divulgand-o pe Facebook inainte de a le spune celor mai importante persoane din viata ta. Din respect pentru aceste persoane importante si pentru ca acestea sa se bucure cat mai mult de minunata veste (si pentru ca tu sa vezi frumoasele reactii si sa primesti imbratisari calde), anunta-le in persoana si doar apoi pe profilul tau de Facebook.

2. Nu iti invita prietenii la nunta prin intermediul Facebook. Daca faci asta, nu numai ca demonstrezi ca nu acorzi suficienta importanta nuntii tale, dar aceste invitatii virtuale sunt fade, lipsite de gust si de orice fel de amprenta personala. Nu doar atat, dar ele nu sunt adecvate si vor lua foarte mult din intimitatea pe care aceasta nunta o presupune.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest