5 lucruri pe care orice mireasa le cauta pe Google

5 lucruri pe care orice mireasa le cauta pe Google

Atunci cand organizezi o nunta, simti ca o lume cu totul noua se deschide spre tine si aceasta lume poate fi coplesitoare daca ai prea multe intrebari si prea putine raspunsiri. Sunt multe femei care se simt frustrate inainte de nunta, motiv pentru care majoritatea viitoarelor mirese cauta solutii pe Google atunci cand planifica marele eveniment. Mai jos, iata 5 lucruri pe care orice mireasa le cauta pe Google

1. Care este scopul unei jartiere?
Aceasta traditie este folosita la nuntile moderne in scopuri simbolice, dar sensul real al acestui accesoriu a fost pierdut in timp. Jartierele au fost initial concepute pentru a sustine ciorapii, iar in zilele noastre este un element esential pentru traditia in care mirele scoate de pe piciorul miresei jartiera si o arunca in directia domnilor necasatoriti.

2. Ce sa porti sub rochia de nunta?
Gasirea lenjeriei potrivite pentru sub rochia de mireasa este importanta pentru orice viitoare mireasa. Daca porti o rochie fara maneci, este important sa alegi lenjerie intima care nu se vede inestetic pe sub rochia. De asemenea, nu uita ca dupa nunta urmeaza noaptea nuntii, asa ca pregateste ceva sexy pentru momentele petrecute in doi.

3. Cum sa il convingi pe partenerul tau sa te ceara in casatorie?
Desi aceasta intrebare trebuie adresata inainte de planificarea efectiva a nuntii, daca esti suficient de indrazneata poti sa il abordezi tu prima pe partenerul tau si sa il intrebi ce planuri de viitor are cu tine, atunci fa-o. Daca nici tu nu vrei sa grabesti lucrurile, atunci ai rabdare. Vei imbraca cu siguranta rochia de mireasa la un moment dat daca sunteti facuti unul pentru celalalt.

4. Cat costa o nunta?
Aceasta este una dintre lucrurile cele mai cautate pe Google, dar raspunsul poate fi inselator, de aceea trebuie sa iti faci propriile calcule. Ia in calcul nu doar tinutele mirilor, ci si locatia, muzica, numarul de invitati, costul tacamurilor, accesoriile de nunta, decorul, tortul miresei, respectiv orele de dans.

5. Cum sa planifici o nunta?
Exista doua raspunsuri posibile: ori angajezi un organizator de nunti profesionist care iti recomanda diversi furnizori de nunta in functie de bugetul vostru, ori te ocupi singura de eveniment impreuna cu apropiatii si cauti online raspunsurile la intrebarile tale.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest