8 romane recomandate pentru femei

8 romane recomandate pentru femei

Daca esti pasionata de beletristica, dar nu ai idee ce romane sa citesti, exista opt romane recomandate pentru femei pe care trebuie sa le ai si tu in biblioteca. Citeste cele mai frumoase carti scrise de autori straini, cum sunt autoarele Virginia Wolf, Jane Austin sau Charlotte Bronte si renunta macar pentru cateva seri la televizor sau calculator, in schimbul unei lecturi de calitate.

De la teme controversate precum sexualitatea si religia la povesti captivante de dragoste, aceste opt romane recomandate pentru femei vor face deliciul oricarui weekend, petrecut in liniste acasa.

1. “The Handmaid’s Tale”, de Margaret Atwood
In romanul “The Handmaid’s Tale”, autoarea canadiana Margaret Atwood  aduce in discutie tema subjugarii femeii. Cartea are ca punct de plecare colectia de povestiri scrisa de Geoffrey Chaucer.

2. “Beloved”, de Toni Morrison
Romanul “Beloved” al lui Toni Morrison este o poveste reala despre populatia afro-americana care invata sa traisca in libertate, dupa abolirea sclaviei. Romanul aminteste despre o parte intunecata din istoria Americii.

3. “Pride And Prejudice”, de Jane Austen
“Mandrie si prejudecata” este un roman pe care merita sa il citesti daca nu ai facut-o pana acum. Tema cartii este o poveste de dragoste captivanta dintre doua personaje care par diametral opuse: domnul Darcy si domnisoara Elizabeth Bennet.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest