Afla ce calitati si defecte ai in functie de data nasterii

Afla ce calitati si defecte ai in functie de data nasterii

Numerologii sunt convinsi ca fiecare persoana detine anumite calitati si defecte specifice, in functie de data nasterii, scrie Teotrandafir.com. Aceste caracteristici sunt innascute, sustine stiinta numita numerologie. Cu cat stii mai multe despre calitatile si defectele tale, cu atat iti va fi mai usor sa le folosesti  in avantajul propriu la job, dar si in viata personala.

Iata ce calcul simplu trebuie sa faci mai intai ca sa afli calitatile si defectele specifice zilei tale de nastere:

Aduna cifrele din data nasterii si redu la un singur numar rezultatul final. De exemplu, daca te-ai nascut pe 15.06.1974, cifra caracteristica zilei tale de nastere este 6. Numai daca rezultatul final este 11 sau 22, acesta va fi luat ca atare. De exemplu, pentru data de 15.06.1970 rezultatul final este 11 (1+5+0+6+1+9+7+0).

Dupa ce ai adunat cifrele din ziua ta de nastere si ai ajuns la un rezultat concret care poate fi orice cifra de la 1 la 9, 11 sau 22, poti afla ce calitati si defecte iti sunt caracteristice:

1. Independenta
Calitati: Ai calitati de lider si iti place sa iei deciziile independent de altii. Alte insusiri pozitive: personalitate puternica, onestitate, loialitate, incredere de sine, dorinta de a reusi.
Defecte: Ai tendinta de dominare, esti o fire egoista, impulsiva si agresiva.

2. Cooperare
Calitati: te caracterizeaza spiritul de echipa, tactul, diplomatia. Esti o persoana care se adapteaza usor la noi situatii si comunici eficient cu ceilalti. Manifesti respect fata de semeni, iti exprimi sentimentele cu usurinta.
Defecte: Ai tendinta sa dai vina pe altii, dar in acelasi timp depinzi oarecum de ceilalti. Esti o persoana sensibila, timida si tematoare.

3. Deschidere
Calitati: Ai pofta de viata, esti prietenos, distractiv, plin de imaginatie, optimist, entuziast, sociabil, bun comunicator, talentat la scris, vorbit, cantat si actorie.
Defecte: Esti schimbator ca vremea, ensibil la critici si ai probleme de concentrare.

4. Ordine perfecta
Calitati: Esti o persoana ordonata, practica, onesta, constiincioasa, discipinata, perseverenta, hotarata. Faci tot posibilul sa duci la bun sfarsit o sarcina si iti place dreptatea.
Defecte: Dai dovada de incapatanare. Pentru ca esti o fire conservatoare, nu accepti noul si ai o minte rigida. Nu poti vedea imaginea in ansamblu. Uneori iti lipseste deschiderea.

5. Libertate
Calitati: Esti o persoana open-minded, distractiva, entuziasta, cu spirit de aventura, care se adapteaza usor la schimbare.
Defecte: Pe de alta parte, dai dovada de inconsecventa, sari de la o idee la alta usor, ai tendinte spre dependenta de substante, nu ai rabdare, nu esti atenta la detalii.

6. Responsabilitate
Calitati: Esti o persoana empatica, iubitoare, orientata spre viata de familie, deschisa la minte, generoasa, creativa, rabdatoare, cu un spirit dezvoltat al dreptatii. Nu te concentrezi pe bunurile materiale.
Defecte: In ciuda calitatilor tale, ai spirit critic exagerat, incerci sa ii domini pe ceilalti si devii egoista cateodata.

7. Analiza
Calitati: Esti introspect, rezervat, faci lucrurile cum simti, ai spirit tehnic. Esti visator, analitic, ai o intuitie buna si esti perfectionist.
Defecte: Nu comunici eficient cu ceilalti, poti fi antisocial, nu ai incredere in oameni si uneori ai dificultati in gestionarea emotiilor.

8. Materialism
Calitati: Ai abilitati executive si spre dezvoltarea afacerilor, esti o fire ambitioasa, ai incredere din fortele proprii, iubesti confortul, esti orientat spre valori materiale, ai simt practic. La job esti eficace, de incredere, te descurci in situatii extreme, si stresante cu calm.
Defecte: Te obsedeaza banii, esti rigidit in gandire, incapatanat, nerabdator si intolerant cateodata.

9. Umanitate
Calitati: Esti practic, idealist, romantic, ai o intuitie buna si spirit de sacrificiu.
Defecte: Esti prea sensibil si dai dovada de atitudine negativa cateodata si de lipsa de implicare.

11. Idealism
Calitati: Esti visator, idealist, ai minte analitica, forta de munca. Te pasioneaza muzica, arta si tot ce este frumos.
Defecte: Te pierzi usor intr-o lume perfecta, esti dezamagit de imperfectiune, iti reprimi sentimentele, ai probleme de concentrare, visezi mai mult decat sa actionezi.

22.Constructie
Calitati: Ai abilitati de lider, putere de munca, diplomat, carismatic si te remarci prin spirit practic.
Defecte: Ai tendinta sa fi egoist, nu iti folosesti talentele la capacitate maxima si vrei sa ii domini pe ceilalti.

Foto: selworthy.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest