Cum sa te comporti atunci cand viitoarea mireasa se transforma in Bridezilla

Cum sa te comporti atunci cand viitoarea mireasa se transforma in Bridezilla

Daca viitoarea ta mireasa tinde sa devina o Bridezilla pe care o nemultumeste absolut orice si oricine, probabil ai tendinta sa o eviti in cea mai mare parte a timpului pana la nunta.

Incearca sa comunici cu ea atunci cand este mai putin tensionata si spune-i intr-un limbaj cat mai simplu ca a fi nesuferita nu este o solutie, iar comportamentul ei recent a devenit insuportabil.

Ofera-i ajutorul in organizarea nuntii si asigur-o ca totul va iesi perfect. Nu iti face griji, isi va reveni daca ii acorzi putina atentie si urmezi cateva sfaturi.

Pastreaza-ti calmul
Orice ai face, nu ii vorbi pe acelasi ton negativ. Acest lucru va agrava situatia. Ofera-i spatiu atunci cand uita ceva si poarta un dialog de la inima la inima daca se comporta inadecvat in mod constant.

Invit-o la masa
Fie ca savurati o cafea la micul dejun, luati pranzul la restaurant sau o inviti la cina pregatita chiar de tine, aminteste-i ca situatia este sub control si intreab-o in ce mod o poti ajuta ca sa fie mai putin stresata.

Nu te rasti la mireasa in public
Te-a insultat recent si simti ca nu mai rezisti? Poate ca de vina este stresul, iar mireasa este nesuferita de prea multa vreme. Nu ii intoarce spatele cand are mai mare nevoie de tine si evita sa ii raspunzi cu aceeasi moneda atunci cand se afla in preajma organizatorilor de nunta, a prietenilor sau a rudelor. Vei inrautati situatia. Explica-i intr-un cadru intim ca nu ii vei mai tolera multa vreme iesirile nervoase si ai pretentia sa fie politicoasa. Spune-i ca domnnisoarele ei de onoare nu mai suporta nici sa stea in aceeasi incapere cu ea si daca nu isi revine curand, toata lumea o va lasa balta.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest