Ce trebuie sa cumpere nasa la botez

Ce trebuie sa cumpere nasa la botez

Ziua in care prietenii tai de suflet te-au rugat sa devii nasa de botez pentru copilasul lor ti-a produs in mod sigur emotii, iar solicitarea lor te-a onorat. O data ce ai revenit cu picioarele pe pamant, probabil ai inceput sa te intrebi ce trebuie sa cumpere nasa la botez pentru finutul ei. Iata lista de botez obligatorie, de care toti parintii spirituali trebuie sa tina cont:

- hainute de botez. Nasa are datoria sa imbrace copilasul, dupa ce micutul primeste taina botezului. In mod obisnuit, aceasta trebuie sa se consulte cu parintii copilului pentru ca toata lumea sa fie multumita de lucrusoarele alese.

- lumanari pentru biserica. Fie ca au model simplu sau sculptat, este foarte important ca nasii sa asigure aceste accesorii folosite in timpul slujbei religioase. In mod simbolic, lumanarile de botez simbolizeaza lumina primita in suflet de copilas o data cu intrarea sa in randul crestinilor.

- trusou botez biserica. Nasa micutului va alege un trusou botez care sa fie in ton cu hainutele. De regula, daca bebelusul este baiat, trusoul va fi bleu, albastru sau bleumarin, iar in cazul unei fetite rosu, roz sau lila. Trusoul trebuie compus obligatoriu din urmatoarele articole: prosoape pentru preot si copil, sapun preot, fasa, paturica si sticluta de mir. La SelfEvents.ro vei gasi cu siguranta trusoul dorit.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest