Tocmai te-ai logodit? Iata la ce sa te astepti in prima saptamana dupa aceea

Tocmai te-ai logodit? Iata la ce sa te astepti in prima saptamana dupa aceea

Ai fost ceruta in casatorie si o data cu primirea inelului de logodna a sarit si dopul de la sampanie. Esti logodita si simti ca de entuziasm mai ai putin si sari de bucurie in timp ce sarbatoresti evenimentul impreuna cu familia si prietenii.

Inca din prima saptamana care urmeaza logodnei, incepi sa faci primele planuri de nunta si sa stabiliti in primul rand data evenimentului. Iata care sunt cele cinci lucruri la care sa te astepti in prima saptamana de logodna, imediat dupa ce te-ai logodit si ai acceptat cererea in casatorie:

Te grabesti sa pui la punct toate detaliile
Ca si cum ar intra zilele in sac ori te casatoresti peste cateva zile, vrei sa stii cand si unde va avea loc evenimentul, de parca ai facut deja lista de invitati. Nu te stresa cu aceste detalii in prima saptamana dupa ce ai primit inelul de logodna, ci savureaza momentul. Cu siguranta ai timp destul sa planifici nunta.

Telefonul iti ramane fara baterie mai des ca de obicei
Acum cand toata lumea tine sa te felicite pentru logodna, este posibil sa ti se descarce telefonul mai usor pentru simplul fapt ca esti mereu asaltata de familie si prieteni. Tine incarcatorul prin apropiere daca vrei sa nu ti se inchida telefonul, dar ai de gand sa raspunzi la toate apelurile si mesajele, iar din cand in cand iti mai faci si cate un selfie cu prietenele.

Cunoscutii vor sa vada un selfie cu inelul de logodna
Poti face acest lucru, iar in momentul in care iti schimbi pe Facebook statusul, descarca si primul selfie cu inelul de logodna pe reteaua de socializare amintita sau pe Instagram. Este la modal

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest