Cum sa fii gazda perfecta la nunta

 Cum sa fii gazda perfecta la nunta

Speri ca oaspetii tai sa plece fericiti de la nunta si iti doresti in acest sens sa fii gazda perfecta? Atunci ai ajuns unde trebuie. Pentru ca toata lumea sa fie multumita la nunta, nu este suficient doar sa stabilesti niste reguli vestimentare si sa versi cateva lacrimi de emotie.

Ai o serie de responsabilitati de care trebuie sa te achiti cu bine pentru ca petrecerea sa fie un succes total. Iata cateva idei de pus in practica pentru planificarea unei nunti de succes.

1. Alegerea locatiei este foarte importanta
Tinand cont de anotimp, de starea vremii, de tema evenimentului si de preferintele personale, locatia poate fi o gradina de vara, un restaurant de la malul marii sau un castel vechi. Alegerea iti apartine, dar ai grija ca ambientul sa fie unul perfect, iar oaspetii sa nu se calce in picioare atunci cand se ridica de la mese.

2. Elibereaza o pereche de porumbei dupa ceremonia religioasa
Conform legendei, porumbeii prevestesc o casnicie lunga si fericita. Incheind evenimentul prin eliberarea acestor pasari, sfarsitul ceremoniei va fi unul magic.

3. Angajeaza un pirotehnist iscusit
Si daca tot vrei sa ai parte de magie, un pirotehnist iscusit ii va tine pe invitati cu sufletul la gura. Cere-i sa faca jonglerii cu tortele de flacari si sa creeze un spectacol vizual unic, de mare efect. Un astfel de numar va avea un impact major asupra invitatilor. Ai grija ca tot numarul de magie sa se desfasoare in aer liber.

4. Imbina bucataria traditionala cu preparatele din bucataria internationala
Cu cat servesti la masa mai multe bucate, cu atat oaspetilor le va fi mai usor sa se delecteze cu ceea ce le place. Ai grija sa incluzi in meniu si preparate vegetariene pentru a satisface orice pofta si a transforma meniul de nunta intr-o declaratie gurmanda.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest