Lucruri importante pe care trebuie sa le faca o viitoare mireasa

Lucruri importante pe care trebuie sa le faca o viitoare mireasa

A venit timpul sa faci o lista cu lucrurile importante pe care sa le bifezi inainte sa te mariti. In lunile care preced nunta, este bine sa descoperi acele teluri reale pe care vrei sa le realizezi in viitor, setandu-ti anumite prioritati.

Avand o lista cu obiectivele principale, vei reusi sa iti planifici nunta si sa iti alegi paleta cromatica pentru evenimentul tau si in functie de starea ta de spirit.

Iata ce trebuie sa contina lista pe care orice viitoare mireasa care urmeaza sa se casatoreasca in decurs de cateva luni ar trebui sa o faca.

1. Descopera ce vrei de la viata cu adevarat
In afara de faptul ca ai intalnit marea dragoste, casatoria in sine nu inseamna ca ai descoperit fericirea totala. Este mult mai usor sa te indragostesti decat sa iti gasesti un partener care sa te sustina neconditionat. Cand stii exact ce vrei de la viata, poti sa gasesti acel partener care te ajuta sa iti infaptuiesti visele. Doar lucrand ca o echipa cu viitorul sot, ai sanse mai multe sa te realizezi pe toate planurile.

2. Vezi daca esti pe aceeasi lungime de unda cu logodnicul tau
Poarta o discutie serioasa cu logodnicul tau pentru a afla daca sunteti pe aceeasi lungime de unda. De la discutiile despre bani la numarul de copii pe care il doriti, inainte sa spui "Da" trebuie sa stii cu certitudine in ce masura esti compatibila cu viitorul partener de viata.

3. Creeaza un cerc social puternic
Relatiile sociale cu persoane influente iti poate aduce multe privilegii atat in profesie, cat si in viata de zi cu zi. Daca te casatoresti, neavand langa tine un cerc de prieteni apropriati care sa te sprijine la greu, vei ajunga sa fii dependenta de sotul tau si sa il consideri singurul tau sprijin.

4. Pune accent pe succesul financiar
Sunt cupluri care isi creeaza datorii inainte de nunta si fac credite in banca pentru a face diverse achizitii de casa noua, pentru a-si cumpara o locuinta sau o masina. Cu cat datoriile se inmultesc, cu atat situatia unui cuplu proaspat casatorit va deveni mai grea. Incearca sa elimini cat mai mult posibil din datorii inainte de nunta cu ajutorul unui plan financiar de succes.

5. Calatoreste in alte tari
Largeste-ti orizonturile si intreprinde mici expeditii peste hotare. De la city break-uri la sejururi de cateva zile, alege acele destinatii accesibile pentru buzunarul tau si al viitorului sot. A calatori in alte tari inseamna a cunoaste culturi noi, iar aceasta experienta este cu mult diferita fata de cea in care iti planifici excursii doar in propria tara.

6. Invata sa ramai calma in situatii incerte
Desi nu detii intotdeauna controlul in viata, trebuie sa inveti cum sa iti pastrezi sangele rece si sa te comporti cu calm chiar si atunci cand nu cunosti deznodamantul unui eveniment. Chiar si mariajul inseamna incertitudine, din moment ce nu poti citi viitorul. Prin urmare, incearca sa rezolvi cat mai multe probleme din mers.

7. Intreaba-te de ce vrei sa te mariti
Cand o femeie isi schimba statutul social, nu trebuie sa o faca numai din iubire. Chiar si dragostea este ceva relativ daca nu ai planuri de viitor comune si aceleasi idealuri cu partenerul tau. Descopera la timp, adica inainte de nunta ce anume te determina sa te mariti si daca este momentul oportun sa schimbi ceva la situatia ta actuala.

8. Afla cine esti
Desi pare ciudat, o analiza amanuntita asupra propriului "eu" este o idee buna pentru orice femeie care vrea sa se marite. Acest lucru inseamna sa iti cunosti valorile si limitele personale, sa stii ce vrei sa faci in viitorul apropiat si ce iti doresti de la viata in general, de la tine sau de la partenerul tau. O femeie increzatoare in fortele proprii radiaza de fericire. Tu cum te simti in propria piele?

Sursa: Brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest