7 lucruri pe care un cavaler de onoare le poate invata de la Sherlock Holmes

7 lucruri pe care un cavaler de onoare le poate invata de la Sherlock Holmes

Un detectiv de elita trebuie sa fie intotdeauna un actor bun, un diplomat desavarsit, dar plin de entuziasm.  Numai asa va reusi sa isi duca fiecare misiune la bun sfarsit cu succes, asemeni lui Sherlock Holmes.

Daca esti rugat sa fii cavaler de onoare la nunta celui mai bun prieten, chiar daca aceasta idee nu iti surade pe moment, iata ce lucruri poti invata de la personajul fictiv al scriitorului Conan Doyle pentru a-ti indeplini propria misiune cu succes.

1.Adopta o mina entuziasta si incearca sa pari flatat de propunere. Chiar daca intuiai ca prietenul tau iti va propune sa fii cavaler de onoare la nunta lui, spune-i ca esti onorat si surprins de invitatie. Dar, inainte de a accepta rolul, ramai pret de doua minute mut de uimire. Imediat cum iti revine vocea, roaga-l sa repete propunerea si sa te asigure ca te considera un prieten adevarat. De abia dupa aceea, accepta invitatia mirelui.

2. Fii pregatit sa iti insusesti noi abilitati. Un cavaler de onoare trebuie sa se priceapa la vorbe si sa intretina atmosfera la masa, atunci cand situatia o cere.

3. Pregateste petrecerea burlacilor. Ocupa-te de invitati si fa o lista cu cei mai buni prieteni ai mirelui, care vor sa il felicite in particular pentru ca si-a gasit jumatatea. Oricum, anunta-l pe mire de planurile tale, ca sa nu il iei prin surprindere si asigura-te ca nu va intrece calul cu bauturile alcoolice.

4. Fii un bun orator. Pentru ca esti cel mai bun prieten al mirelui si il cunosti ca nimeni altul, incearca sa impresionezi audienta cu un toast. Spune cateva cuvinte de lauda la adresa mirelui, ca sa le arati celor prezenti ce om de isprava este. Cu siguranta iti va fi recunoscator dupa nunta, daca discursul rostit are un impact pozitiv asupra miresei si a socrilor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest