5 idei pentru o nunta norocoasa

5 idei pentru o nunta norocoasa
5 idei pentru o nunta norocoasa 5 idei pentru o nunta norocoasa 5 idei pentru o nunta norocoasa 5 idei pentru o nunta norocoasa 5 idei pentru o nunta norocoasa

Cand esti pe cale sa te mariti, este normal sa iti doresti cat mai mult noroc posibil pentru ca nunta sa fie frumoasa si sa decurga asa cum iti doresti, pentru ca invitatii sa fie multumiti si pentru ca tu sa ai parte de evenimentul perfect la care visezi de atata timp.

Nu vei putea face orice lucru sugerat de traditie ca ar aduce noroc si nici nu poti decora restaurantul sau locatia in care va avea loc petrecerea de nunta cu toate obiectele despre care se spune ca ar aduce noroc, dar nu te panica.

Citeste in continuare cateva idei care te pot ajuta sa obtii nu doar nunta perfecta, dar si nunta norocoasa pe care ti-o doresti.

1. Pune-ti pe mana o bratara delicata, din argint, de care sa fie atarnate mici pandantive ale celor mai cunoscute obiecte norocoase: un trifoi, o potcoava, un mic cosar, un porumbel, o barza, o buburuza, o cheie, o inimioara sau o stea. Daca nu gasesti o astfel de bratara gata facuta, cumpara o simpla bratara si separat, cumpara pandantive simbolice, pe care le poti agata chiar tu de ea. Nu doar ca vei obtine un accesoriu norocos, dar va fi si unul foarte chic, pe care il vei putea purta si dupa nunta.

2. Fii creativa si foloseste bambus! Se spune ca bambusul aduce fericire, prosperitate si sanatate in viata de cuplu, asa ca il poti folosi ca simbol central al nuntii tale. Nu doar ca poti obtine niste combinatii foarte chic cu ajutorul lui, dar si culoarea lui verde deschisa se poate asorta foarte usor cu toate plantele si verdeata din buchete si aranjamentele florale.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest