5 esecuri din ziua nuntii pentru care trebuie sa fii pregatita

5 esecuri din ziua nuntii pentru care trebuie sa fii pregatita

Oricat de multe eforturi depui pentru ca in ziua nuntii sa iasa totul perfect, exista cateva esecuri pentru care trebuie sa fii pregatita, chiar si atunci cand ai un plan de rezerva. Fie ca emotiile sunt coplesitoare pentru tine si nu stii cum sa le gestionezi mai bine, fie ca unul dintre miri face o stangacie si creeaza un mic accident, cert este ca lucruri neprevazute se intampla la tot pasul.

Nu intra totusi in panica si treci peste fiecare moment usor jenant cu calm. Peste cativa ani cand iti vei aduce aminte de micile momente care au facut ca nunta sa nu fie 100% perfecta, te vei amuza impreuna cu sotul tau. Iata ce esecuri pot sa apara la nunta:

1. Verigheta nu se potriveste perfect
Stai la altar impreuna cu partenerul tau. Acesta incearca sa iti puna pe deget verigheta si inelul se incapataneaza sa intre. Invitatii raman suprinsi de aceasta situatie. Dupa un timp, verigheta cedeaza si intra pe inelar. Toata lumea respira usurata.

2. Buchetul miresei aterizeaza intr-un loc de neimaginat
Stii ca nu ai inclinatii atletice, de aceea vrei sa exersezi aruncarea buchetului inainte de nunta. Atunci cand vine momentul sa arunci buchetul, in loc sa ajunga in directia fetelor, este posibil sa aterizeze intr-un pom (daca este prin apropiere).

3. Masa cu tortul de nunta se rastoarna
Te-ai gandit ca acest incident se poate intampla numai in filme? Ei bine, nu este asa. Daca masa cu tortul de nunta sta in apropiere de bar unde traficul este intens, s-ar putea ca la desert sa nu mai aveti ce tort taia. Ai grija ca tortul sa fie asezat intr-un loc sigur daca nu vrei sa ai parte de un incident neplacut.

4. Plecarea mirilor
O data ce petrecerea s-a incheiat, mirii trebuie sa isi pregateasca iesirea. Daca nu ati facut un scenariu cu plecarea, s-ar putea ca acesta sa devina un esec. Un mire distrat isi poate uita mobilul pe masa, iar atunci va fi nevoit sa revina pentru a-l recupera.

5. Atentie la prag
A venit momentul sa ramaneti singuri si, conform traditiei, mirele va trece pragul casei cu mireasa in brate. Atentie insa la echilibru pentru ca s-ar putea ca mireasa sa se loveasca de usa si sa se trezeasca cu un cucui. Poate acest incident este neplacut acum, dar peste ani, amandoi va veti amuza copios depand amintiri din ziua nuntii.

Sursa: Weddingforward.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest