5 cai prin care Facebook iti poate distruge nunta

5 cai prin care Facebook iti poate distruge nunta
5 cai prin care Facebook iti poate distruge nunta 5 cai prin care Facebook iti poate distruge nunta 5 cai prin care Facebook iti poate distruge nunta 5 cai prin care Facebook iti poate distruge nunta

Facebook a devenit, in ultimii ani, cea mai cunoscuta si populara retea de socializare. Este util, usor de utilizat si te poate ajuta sa pastrezi legatura cu cei mai buni prieteni, cu diverse cunostinte si te poate chiar ajuta sa-ti organizezi nunta. Mare atentie, insa, caci iti poate pune in pericol placerea organizarii nuntii si iti poate oferi foarte multe situatii neplacute (si neasteptate). Citeste mai departe pentru a afla care sunt cele mai frecvente 5 cai prin care Facebook iti poate distruge nunta, pentru a sti de ce sa te feresti.

1. Cineva din familia ta (sau un prieten apropiat) a aflat vestea cea mare de pe Facebook. 

Cu siguranta ca abia astepti sa oferi aceasta frumoasa veste tuturor prietenilor de pe Facebook si probabil ca abia astepti sa-ti poti modifica statusul, dar nu te grabi! Daca cele mai importante persoane din viata ta vor afla acest lucru de pe internet, ii vei jigni, indirect, pentru ca nu i-ai respectat suficient de mult incat sa le spui lor mai intai. In fond, de ce sa afle prietena ta cea mai buna aceasta veste in acelasi timp in care o va afla si vreun coleg de munca, cu care n-ai vorbit decat o data. De aceea, inainte de a posta aceasta informatie pe wall-ul tau, ia-ti putin timp pentru a le spune celor mai apropiati prieteni si membrilor familiei, pentru ca abia apoi, sa poti spune asta si pe profilul tau.

2. Un asa-zis prieten a lasat un comentariu acid la poza ta cu inelul de logodna sau cu verighetele.

Cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi este sa ignori toate comentariile sarcastice si nesolicitate pe care le poti primi de la persoane pe care, cel mai probabil, nici nu le cunosti. Priveste asta doar ca pe o ocazie de "a-ti face curat in lista de prieteni" si de a renunta la toate aceste persoane "prietene" doar cu titlul, dar nimic mai mult.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest