10 sfaturi ca sa scapati de stresul dinaintea nuntii

10 sfaturi ca sa scapati de stresul dinaintea nuntii
10 sfaturi ca sa scapati de stresul dinaintea nuntii 10 sfaturi ca sa scapati de stresul dinaintea nuntii 10 sfaturi ca sa scapati de stresul dinaintea nuntii 10 sfaturi ca sa scapati de stresul dinaintea nuntii 10 sfaturi ca sa scapati de stresul dinaintea nuntii

Esti stresata? Normal, in scurt timp te casatoresti si mai sunt un milion de lucruri de facut. Sa nu uiti de programarile la manichiura, make-up si coafor. Sa dai comanda de tort si sa te asiguri de aranjamentele florale, in timp ce sotul tau se ocupa de ultimele detalii. Aveti o lista din care mai trebuie sa taiati atatea, si mai este atat de putin… Cel mai bine ar fi sa va relaxati si sa nu pierdeti bucuria organizarii propriei voastre nunti! Iata cum:


1. Amintiti-va cum erati la inceput. Petreceti timpul doar voi doi singuri. Radeti, flirtati, reindragostiti-va. Lasati deoparte discutiile despre meniuri, marturii, muzica sau invitati. Oferiti-va un week-end romantic intr-o cabana izolata sau in dormitorul vostru, departe de restul lumii.

2. Masaje erotice. Cel mai detensionant remediu este masajul. Si un afrodisiac pe masura… Redescoperiti-va si “tatonati-va” zonele erogene.

3. Comunicati cat mai mult. Discuta cu partenerul tau despre toate problemele de organizare care te nelinistesc. Odata rezolvate ultimele detalii, discutati despre lucruri care va trezesc amintiri placute, despre luna de miere si cum o sa va distrati.

4. O seara in oras. In ultimele luni, cu siguranta ati facut economii. Este momentul sa va rasfatati cu o seara de neuitat in oras. Faceti rezervare la un restaurant bun si incheiati seara pe acorduri de muzica jazz sau cu o plimbare sub clar de luna. Va va ajuta sa va relaxati si sa mai uitati pentru o clipa de stresul nuntii.

5. Organizati un maraton de film. Planificarea nuntii nu v-a lasat sa va bucurati de ultimele aparitii cinematografice? Inchiriati acele filme pe care va doreati sa le vedeti si petreceti o seara intreaga singuri in fata televizorului. Cele mai indicate sunt comediile. Se stie ca rasul este cel mai bun remediu impotriva stresului.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest