10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala!

10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala!
10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala! 10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala! 10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala! 10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala! 10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala! 10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala! 10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala! 10 pasi ca sa faci fata starilor de anxietate pre-maritala!

Rochia de mireasa troneaza la loc sigur, in dulapiorul tau, iar pantofii iti vin senzational! Insa, cu cat ziua nuntii se apropie mai repede, cu atat starea de neliniste pune stapanire pe tine. Relaxeaza-te! Orice femeie are trac inainte de nunta. Mii de intrebari iti bantuie gandurile: "Este el cel alaturi de care imi voi petrece tot restul vietii?", "Fac oare ceea ce trebuie?", "Ma va dezamagi?".  Calmeaza-ti starile de anxietate, urmand cativa pasi simpli!


1. Priveste partea plina a paharului. Fa-ti o lista cu motivele pentru care el merita sa fie sotul tau. Rememoreaza momentele placute traite impreuna si aminteste-ti ce te-a determinat sa-l alegi ca sot. Suntem convinse ca-si merita cu brio aceasta titulatura si ti-a demonstrat in nenumarate randuri ca el este umarul pe care iti poti odihni intotdeauna capul. Altfel n-ati fi ajuns aici!

2. Lucrati in echipa! Pregatirile de nunta pot fi obositoare si te pot surmena, daca te incapatanezi sa faci totul singura. In plus de asta, pentru a organiza o nunta este nevoie sa iei decizii importante, care te pot presa uneori. Psihologii spun ca acele cupluri, in care si mirele si mireasa sunt implicati in aceeasi masura in organizarea nunti, scapa de aceste stari de anxietate de dinaintea nuntii. Munciti cot la cot pentru nunta voastra. Va va uni si mai mult!

3. Focuseaza-te pe “imi place”, in loc de “nu-mi place”. Pentru ca este o perioada stresanta, iti sugeram ca inaintea nuntii, sa elimini toate frazele si gandurile care incep cu o negatie. In loc de a spune: “nu-mi place ca familia ta trebuie sa stea la noi in weekendul nuntii”, ai putea sa afirmi: “mi-ar placea ca familiile si prietenii nostri apropiati sa stea la un hotel din oras”. Astfel vei reusi sa elimini gandurile negative ce tind sa ia amploare inainte de nunta!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest