10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare

10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare
10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare 10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare 10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare 10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare 10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare 10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare 10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare 10 idei pentru ca nunta ta sa nu fie plictisitoare

Sa organizezi o nunta este - intr-adevar - un privilegiu, dar nu intotdeauna o placere. Ultimul lucru pe care un mire si o mireasa si-l doresc este sa-si vada invitatii mereu cu ochii pe ceas! Iata 10 tips-uri care te vor ajuta sa tii oaspetii alaturi de tine, mult timp dupa taierea tortului.

1. Ajuta invitatii sa se familiarizeze intre ei.

O nunta aduce laolalta doua familii si doua tabere de prieteni, ceea ce, de obicei, inseamna un mare grup de oameni care nu se cunosc si incearca sa se se implice in discutii care, uneori, tind sa devina ciudate. Solutia? Daca faceti o repetitie a marelui eveniment, ajuta-i pe toti sa se cunoasca mai bine. Daca nu, asaza la aceeasi masa, rude care au pasiuni comune si ajuta-le sa sparga gheata, dandu-le startul unei conversatii de interes general!

2. Tine-te de program.

Nimeni nu se asteapta ca lucrurile sa curga cu o precizie militareasca, mai ales cand vine vorba de rudele mai in varsta. Insa, daca ai planuit un program, cu ora de cocktail, moment de cabaret/umoristic/belly-dance sau alte clipe de divertisment este bine sa nu te abati de la desfasurator. Pentru cei in varsta, care se vor simti ametiti de atatea episoade interactive, amenajeaza o zona “lounge”, in care ei se pot retrage si pot savura un fresh/cafea/cocktail!

3. Nu lasa invitatii sa flamanzeasca.

Un singur cuvant: gustare! Daca distanta dintre felurile de mancare este ceva mai mare, asigura-te ca nu lipsesc gustarile de pe mese. Snacks-uri, alune, fistic, caju, fructe, mici platouri cu ananas, bulete de cascaval sau un mix de stick-uri cu struguri si branzeturi. Pentru a nu lasa sa se plictiseasca invitatii care ajung mai devreme, asigura-te ca aceste gustari ajung pe mese inca inainte de marea voastra intrare si ca ele sunt reimprospatate in permanenta.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest