Femeia deasupra, cea mai periculoasa pozitie sexuala pentru barbati

Femeia deasupra, cea mai periculoasa pozitie sexuala pentru barbati

Potrivit unui grup de cercetatori din Brazilia, cea mai periculoasa pozitie sexuala pentru barbati este atunci cand femeia se afla deasupra si preia controlul, scrie Mediafax.

Aceasta pozitie a provocat fracturi ale penisului in 29% din cazuri. "Accidentul" fracturarii penisului s-a produs, conform studiului din Brazilia la 28 pacienti in timpul unui act sexual hererosexual, patru fracturi au avut loc in timpul unui act sexual intre persoane de acelasi sex, sase, in timpul unei stimulari manuale efectuate de partener si in patru cazuri nu se cunoaste concret motivul.

Cert este ca "femeia deasupra" este pozitia sexuala de care barbatii ar trebui sa se teama deoarece atunci cand partenera detine controlul, in timpul unei miscari gresite, femeia va simti o usoara durere locala, in timp ce barbatul risca sa se accidenteze mai grav.

Autorii studiului au examinat, pe o perioada de 13 ani dosarele a 44 de barbati care au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa o astfel de "experienta" in care femeia se afla deasupra in timpul actului sexual. Pacientii in cazul carora exista suspiciunea de fractura de penis au fost tratati in trei spitale din orasul Campinas, Brazilia. 42 dintre aceste cazuri au fost confirmate de doctori.

 Pe de alta parte, pozitia misionarului a fost desemnata cea mai sigura in acelasi studiu publicat intr-o revista de specialitate unde cercetatorii afirma ca "in momentul in care barbatul controleaza miscarea, exista mai multe probabilitati ca acesta sa opreasca penetrarea inainte de un posibil astfel de incident".

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest