Top cinci alimente care cresc fertilitatea

Top cinci alimente care cresc fertilitatea
Top cinci alimente care cresc fertilitatea Top cinci alimente care cresc fertilitatea

Lactatele, carnea de curcan, pui sau vita, pestele precum somonul sau sardinele, afinele si stridiile maresc nivelul hormonilor reproductivi, sustin nutritionistii.

Ai incercat tot felul de proceduri care mai de care mai costisitoare pentru a fi parinte si nici una dintre metode nu a dat rezultate. Specialistii in nutritie sustin ca exista anumite alimente care ajuta la marirea hormonilor reproductivi din organism.

Inainte de a strecura in dieta zilnica alimentele "minune", expertii recomanda miscarea fizica, tinerea sub control a greutatii si renuntarea la alcool atunci cand iti doresti un copil.

Dupa ce ai adoptat un stil de viata activ si ai renuntat la bauturi alcoolice, nutritionistii recomanda in fiecare dimineata un pahar cu lapte, un borcanel de iaurt sau cateva felii de branza. Lactatele sunt bogate in calciu, nutrient esential nu doar pentru sanatatea oaselor, ci si pentru cea reproductiva.

Atunci cand vrei sa ramai insarcinata, nutritionistii recomanda o doza zilnica de calciu de 1.000 de miligrame, cantitate ce poate fi luata si din legumele cu frunze verzi, somon la conserva, care va fi mancat cu tot cu oase, branza tofu sau din migdale. Proteinele de origine animala, care provin din carnea de curcan, pui si vita contin si fier, studiile demonstrand ca intre deficienta de fier si infertilitate este o stransa legatura. Astfel, femeile care au carente de fier devin mai greu mamici.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest