Luna de miere cu scantei. 12 retete afrodisiace pentru el in functie de zodie

Luna de miere cu scantei. 12 retete afrodisiace pentru el in functie de zodie
Luna de miere cu scantei. 12 retete afrodisiace pentru el in functie de zodie Luna de miere cu scantei. 12 retete afrodisiace pentru el in functie de zodie Luna de miere cu scantei. 12 retete afrodisiace pentru el in functie de zodie Luna de miere cu scantei. 12 retete afrodisiace pentru el in functie de zodie Luna de miere cu scantei. 12 retete afrodisiace pentru el in functie de zodie Luna de miere cu scantei. 12 retete afrodisiace pentru el in functie de zodie

Fie ca plecati intr-o insula paradisiaca sau intr-o expeditie montana, luna de miere este momentul in care tu, proaspata sotie, incingi totul in jurul tau. Devin-o o profesionista in arta bucatariei erotice si gadila-i libidoul intr-un mod secret pentru el, perfect pentru tine. Tot ce trebuie sa stii este zodia lui… asigurarea pe care o platesti pentru o luna de miere orgasmica!

Mirele tau e berbec – Creveti cu avocado

Barbatul tau stie perfect care sunt ingredientele unei luni de miere incendiare. Este dinamic si plin de fantezie conturand mereu cele mai spectaculoase scenarii, pe care nicio femeie nu are cum sa le uite. Este randul tau sa-i rasplatesti dragostea cu aceasta delicatesa. Fructelor de avocado medii li se indeparteaza samburele. In locul ramas, se pun creveti roz decorticati si fierti in prealabil. Deasupra se toarna un sos alb, de smantana sau branza si plante aromate.

Mirele tau e taur - Stridii invelite in bacon

Barbatul tau savureaza partidele sexuale si nu are nevoie de stimulare in aceasta privinta, insa cine stie ce te asteapta daca mai torni si un pic de "sare si piper" peste apetitul lui sexual. Prepara-i urmatoarea reteta: inveleste stridii afumate, fiecare intr-o felie de bacon si fixeaza-le cu ajutorul unei scobitori. Pune-le la prajit in ulei incins si usuroi, pana ce baconul devine crocant.

Mirele tau e gemeni – Dovlecei cu icre galbene

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest