Cum sa incingi atmosfera in noaptea nuntii?

Cum sa incingi atmosfera in noaptea nuntii?

Se apropie noaptea nuntii si vrei ca primele ore petrecute in compania partenerului tau in calitate de sot si sotie sa fie de neuitat? Lasa-ti imaginatia sa zboare si renunta la inhibitii daca vrei sa iti cuceresti definitiv sotul incepand chiar cu prima voastra noapte.

Iata cateva idei pentru a incinge atmosfera in noaptea nuntii. Nu ezita sa le pui in practica daca iti doresti o noapte incendiara.

Nu lasa petrecerea de nunta sa iti taie elanul
Chiar daca te-ai simtit bine la nunta si te-ai bucurat de prezenta invitatilor, in momentul in care petrecerea a luat sfarsit, concentreaza-te asupra a ceea ce urmeaza. Este vorba de noaptea nuntii. Fa in asa fel ca momentele petrecute in doi sa fie incendiare. Imediat cum ati ramas singuri, scapati de hainele de gala de pe voi.

Creeaza un ambient romantic si incitant
De la alegerea lenjeriei intime la aprinderea lumanarilor parfumate, pregateste-te sa te eliberezi de griji si sa aprinzi flacara pasiunii pentru cea mai romantica noapte din viata ta. Faceti impreuna o baie cu spuma si inainte de a ajunge in dormitor, imprastie pe pat petale de trandafiri. Un parfum senzual si o lenjerie alba care simbolizeaza inocenta sunt ingredientele adecvate pentru a-ti cuceri sotul.

Experimentati ceva nou
Daca relatia voastra sexuala a inceput inainte de nunta, acum este timpul sa experimentati ceva nou in pat in calitate de sot si sotie.

Fii aventuroasa
Daca pana acum ti-ai ascuns latura salbatica, in noaptea nuntii este timpul sa iti scoti gherutele si sa ii demonstrezi sotului tau ca te poti transforma numaidecat intr-o felina sexy. Pentru cuplurile indraznete, folosirea de jucarii sexuale este o idee buna. De asemenea, in aceasta noapte poti folosi o costumatie incitanta ca sa ii dezvalui sotului tau latura ta sexy, dar si spiritul de aventura care te caracterizeaza.

Relaxati-va
Pentru relaxare puteti incerca un dus impreuna sau un masaj reciproc cu uleiuri aromate. Aceasta forma de a va destinde este inceputul unui preludiu binemeritat dupa o zi atat de obositoare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest