10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru el!

10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru el!
10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru el! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru el! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru el! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru el! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru el!

O viata sexuala sanatoasa cere timp si efort pentru a fi intretinuta. A avea parte de sex incediar, nu inseamna a studia ore in sir tehnici sexuale inovatoare. Insa, este extrem de important ca, de fiecare data, sa adaugi cateva ingrediente care sa va diversifice viata sexuala. Esti pregatit pentru luna de miere? Iata 10 tipsuri care iti vor duce iubita pe culmile extazului.

1. Sexul oral. Chiar si fara penetrare, stimularea clitoridiana poate sa aduca o femeie in pragul climaxului. 10 minute de se sex oral devastator, iti vor grabi partenera in drumul ei catre marele “O”. Incearca sa desenezi cu limba literele alfabetului! Iubita ta va fi extrem de excitata de limba ta care o va stimula in diferite directii, iar punctul de pe “i” ii va oferi spasme de placere erotica.  

2. Nu te dezbraca complet in timpul sexului! Lasa texura dura a hainelor tale sa lucreze magic pe pielea ei goala. Nasturii camasii, catarama curelei, materialul pantalonilor tai… toate aceste lucruri creaza senzatii incredibil de sexi. Nicio femeie nu poate rezista tentatiei unui barbat deasupra ei, complet imbracat!

3. Jucariile erotice. Iata modul in care poti invata mai multe despre trupul iubitei tale si ceea ce o excita cu adevarat. Daca are un vibrator, roag-o sa-ti arate cum sa-l folosesti. Memoreaza viteza, unghiul si presiunea care o fac sa innebuneasca de placere si apoi repeat miscarile, folosindu-ti limba, degetele si penisul… sau chiar jucaria ei preferata!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest