Rochii de mireasa cu spatele gol: modele, preturi, galerie foto

Rochii de mireasa cu spatele gol: modele, preturi, galerie foto

Daca esti o mireasa indrazneata, increzatoare in fortele proprii si mereu in pas cu moda si iti doresti sa demonstrezi acest lucru chiar si prin rochia de mireasa, poti opta pentru o rochie de mireasa cu spatele gol. De aceea, in continuare am pregatit pentru tine o lista cu 10 modele fabuloase de rochii de mireasa cu spatele gol.

1. Rochie de mireasa "Be in love" by Bien Savvy, www.biensavvy.ro. O rochie senzationala croita in stil sirena, care scoate in evidenta superba ta silueta si lasa la vedere spatele elegant, pentru un plus de senzualitate si sex-appeal.

Rochie de mireasa

 

 

2. Rochie de mireasa Mori Lee, model 1902, www.avangardebrides.ro, 5450 Ron. Aceasta rochie superba prezinta un corset lucrat din dantela Alencon cu aplicatii din cristale si o fusta ampla si moderna, cu volane din organza.

3. Rochie de mireasa Da Vinci Bridal, model 50159, www.elitemariaj.ro, 5550 Ron. Lucrata in intregime din dantela cu broderii elegante, aceasta rochie eleganta scoate in evidenta cele mai frumoase forme ale corpului tau, in timp ce spatele gol aduce un plus de rafinament luxos.

4. Rochie de mireasa Jasmine, model F141057, oferit de Isa'Dorable, www.isadorable.ro. O rochie sofisticata croita in stil sirena si lucrata in intregime din cea mai delicata dantela. Este o rochie care lasa in intregime spatele la vedere pentru un efect senzational.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest