11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare

11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare
11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare 11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare 11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare 11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare 11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare 11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare 11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare 11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare 11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoarele de onoare

Domnisoarele de onoare nu trebuie sa o eclipseze pe mireasa in ziua nuntii, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fie sterse, iar tinutele lor lipsite de stralucire. Urmeaza cateva sfaturi daca vrei sa iti insusesti o lectie de stil ce poate face diferena la nunta. Domnisoarele de onoare iti vor multumi. Ofera-le sansa sa poarte rochii de seara si accesorii care sa le scoata in evidenta atuurile feminine.

Si, cel mai important, aminteste-ti ca ele nu sunt clone. Purtand rochii de seara in aceleasi nuante, acest lucru nu inseamna ca modelele trebuie sa fie identice. In timp ce una dintre domnisoarele de onoare poate sa aleaga o rochie de seara cu decupaje la spate si fusta fit & flare plina de farmec, alta domnisoara de onoare isi poate etala gratia feminina intr-o rochie eleganta cu suprapuneri de straveziu capricios.

Te pregatesti de o nunta unica si vrei ca fiecare dintre invitatele de onoare sa aiba libertatea de a decide stilul vestimentar? Atunci vezi 11 stiluri vestimentare fabuloase pentru domnisoare de onoare incredibil de elegante. Indiferent de lungimea rochiei, de design si de culoare, domnisoarele de onoare imbracate elegant, in rochii de seara inspirate de Amsale, Jenny Yoo, Ivy & Aster, Jim Hjelm sau Donna Morgan vor fi recunoscatoare miresei pentru rochiile de nunta recomandate.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest