John Galliano revine in moda dupa patru ani de absenta

John Galliano revine in moda dupa patru ani de absenta

Designerul John Galliano revine in moda cu prima sa colectie pentru casa Margiela, dupa patru ani de absenta, scrie Mediafax. Fostul director de creatie de la Christian Dior si Ghivenchy isi lanseaza la Londra prima sa colectie de moda in calitate de director artistic pentru brandul Maison Martin Margiela.

Galliano s-a lansat in lumea modei la Londra, drept pentru care a ales sa isi prezinte in capitala Angliei prima sa colectie haute couture "artizanala" creata special pentru casa de moda Margiela.

Desi prezentarea colectiei a fost initial introdusa in program in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, show-ul se va desfasura in cele din urma la Londra, intr-un imobil model din centrul capitalei britanice.

In mai 2014, John Galliano a fost numit director artistic pentru L'Etoile, cel mai mare lant de magazine de produse de infrumusetare din Rusia, iar de-a lungul timpului, colectiile lui Galliano au fost printre cele mai apreciate de la Saptamana Modei de la Paris.

Revenirea in moda a lui John Galliano dupa patru ani de absenta este una extrem de astaptata. Designerul britanic a declansat o tirada antisemita intr-o cafenea din Paris in februarie 2011, sub influenta bauturilor alcoolice si de atunci a fost nevoit sa stea departe de scena modei internationale.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest