Cum sa asortezi rochia de mireasa la rochiile domnisoarelor de onoare?

 Cum sa asortezi rochia de mireasa la rochiile domnisoarelor de onoare?

Fii in ton cu domnisoarele tale de onoare si asorteaza rochia de mireasa la rochiile lor de seara. Ca sa iti potrivesti tinuta de nunta la rochiile domnisoarelor de onoare ai in vedere materialul din care sunt confectionate rochiile, detaliile (broderie, accente florale etc), culoarea si evident pretul rochiilor de seara.

Chiar daca iti doresti sa porti o rochie de mireasa extravaganta, comandata de la un designer celebru, trebuie sa tii cont si la bugetul domnisoarelor de onoare atunci cand vrei sa alegi rochii scumpe pentru ele.

Exista trei criterii de baza de care trebuie sa tii cont atunci cand potrivesti stilul rochiei de mireasa cu cel al domnisoarelor de onoare. Indiferent de ce decizi in final, alege rochii elegante care scot in evidenta feminitatea si gratia fiecarei siluete.

Inspira-te din colectiile Alvina Valenta, BHLDN, JLMCouture, AllureBridals sau Watters daca vrei sa iti asortezi rochia de mireasa la rochiile domnisoarelor de onoare.

Dantela minunata

Potrivind rochiile domnisoarelor de onoare cu o rochie de mireasa din dantela poate fi un pic complicat, din cauza texturii unice a materialului. Fie alegi rochii de dantela pentru domnisoarele de onoare (se pot face in intregime rochii din dantela sau se pot accesoriza rochiile cu accente din dantela). Rochii de seara crosetate, cu broderie care imita aspectul din dantela sunt si ele o optiune pentru domnisoarele de onoare. Astfel de rochii din dantela gasesti la Alvina Valenta, JLMCouture.com, AllureBridals.com, Quillaree sau BHLDN.com la preturi care variaza de la 275 dolari la peste 1000 $.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest