Ultima colectie John Galliano pentru Christian Dior

Ultima colectie John Galliano pentru Christian Dior

De mai bine de 15 ani la fraiele imperiului Christian Dior, John Galliano a fost concediat de celebra casa de moda pentru remarci anti-semite. O lectie de etica din partea presedintelui brandului francez, Sidney Toledano, care a declarat: "Condamn in mod ferm declaratiile facute deJohn Galliano, care sunt in contradictie totala cu valorile esentiale care au fost intotdeauna aparate si promovate de casa Christian Dior".

Chiar si asa, Galliano ramane unul dintre cei mai non-conformisti si invatori designeri, care a adus renumitul brand pe culmile succesului, din 1996 si pana acum. Ca succesor al lui Dior, creeaza un stil feminin, amesteca libertatea de exprimare de astazi cu opulenta reminescenta a trecutului. Iti prezentam ultima colectie a designerului, care-a defilat cu surle si trambite anul acesta la Paris.

Rochia de seara cu trena, starul defilarii

Eleganta rochie de seara a Casei Dior are trena si este starul defilarii. A fost nevoie de 200 de metri de tulle doar pentru componentele jupoanelor. Intreaga colectie haute-couture prezinta o inlantuire stralucitoare in rosu si perle de aur. John Galliano, un veritabil maestru al imbinarii texturilor, a dat forma cu discretie pentru a obtine volumul dorit, din materialele alese cu grija, unele fabricate special pentru casa Dior.

Volume si kilometri de material, omagiu anilor ‘50

Linia croielii este caracterizata prin vigoare, prin efecte contrastante, prin multiplicarea straturilor de tulle, prin care se filtreaza lumina. Infuzie derosu pe negru, bej-caramel pana la culoarea pielii – un roz dulce si pal. Broderiile par dare de cerneala, pete de leopard apar delicat intre doua pliuri. Contururile se amplifica, alaturi de o fusta-stilou, din tafta duchesse. Volumele revin rochiilor de bal, omagiu al anilor '50, cand femeile purtau kilometri de material in fustele lor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest