Trend Report Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici

Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici
Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici Trend Report  Vestimentatia soacrei mari si soacrei mici

Soacra mica si soacra mare, adoratele mirilor, vor fi, cel putin, la fel de admirate ca nasa si mireasa. Nu-i niciun dubiu ca atunci cand fiul sau fiica ta se casatoresc, trebuie sa fii la inaltime, sa arati cel mai bine si sa emani eleganta, incredere si prestanta. Iata care sunt tendintele acestei veri in vestimentia mamei miresei si mamei mirelui!

Rochia mamei soacre. O soacra traditionala, isi va alege rochia de seara in functie de locatia si tematica nuntii, dar si o tinuta adecvata varstei ei. Mai presus, personalitatea mamei soacre se va evidentia in vestimentatia aleasa si in accesorii. Daca esti o soacra, mereu in tendinte, iata ce aspecte trebuie sa urmaresti:

Lungimea rochiei soacrei. In general, croiala rochiei unei soacre trebuie sa fie rafinata si sofisticata. Lungimea este foarte importanta: soacrele intre 40 si 50 de ani, pot alege o rochie scurte sau de lungime medie, in timp ce soacrele de peste 50 de ani, vor alege intotdeauna rochii maxi.

Croiala rochiei soacrei. Croiala de tip sirena este printre preferatele soacrelor cu o silueta de invidiat. Mamele care isi doresc sa fie in pas cu moda aleg rochii lungi, de gala, chiar cu trena. Nu la fel de somptuoasa ca a nasei sau miresei! Croiala in linie A si rochia cu fusta de tip bal sunt ideale pentru o soacra cu varsta de peste 50 de ani, care vrea sa ascunda anumite defecte.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest