Rochii de Revelion de la 99 lei in tendintele modei

Rochii de Revelion de la 99 lei in tendintele modei

De Revelion fiecare femeie vrea sa adopte un look elegant si sa intampine Anul Nou intr-o rochie de seara speciala, lejera si senzuala in acelasi timp, dar cu bun gust.

Chiar daca nu exista o rochie anume despre care se poate spune ca este cea mai frumoasa sau cea mai ieftina, pentru a se incadra in tendintele modei actuale, rochiile de Revelion de la 99 lei sunt realizate din combinatii de dantela cu matase, din catifea, imitatie de piele, materiale lucioase sau vaporoase.

Glamour-ul este cuvantul de ordine pentru noaptea dintre ani, dar si decupajele sexy (crapeuri laterale, insertii in zona decolteului sau pe spate). Si pentru ca atmosfera de sarbatoare sa fie completa, fie ca alegi sa porti de Revelion o rochie de cocktail mulata sau o rochie de seara lunga, poti intra in noul an purtand o tinuta in culorile iernii. Cert este ca nu vei da gres cu nemuritoarea rochie neagra, cu o rochie in nuante de albastru electrizant sau de culoare bordo.

Rochiile luminoase cu irizatii metalice, rochiile rosii sunt si ele in tendinte, asa cum la moda sunt combinatiile cromatice.

Cauta chiar acum pe site-urilor marilor magazine online ce comercializeaza rochii acele tinute de ocazie, perfecte de purtat in noaptea de Revelion. Acestea au preturi incepand de la 99 lei, dar pot sa fie si mai scumpe.

In functie de buget si de preferinte personale, orice femeie trebuie sa se simta bine in noaptea de Revelion si sa isi accesorizeze rochia de seara cu o poseta de ocazie, pantofi stiletto si bijuteriile aferente.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest