Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare

Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare
Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare Saison Blanche: Rochii de ocazie pentru domnisoarele de onoare

Incepand cu anul 1993, Saison Blanche a intrat in lumea modei si de atunci creeaza rochii pentru nunta de o frumusete atemporala.

Rochiile pentru domnisoarele de onoare si rochiile de mireasa Saison Blanche sunt croite din cele mai fine materiale in stil modern, iar fiecare creatie incorporeaza elemente traditionale.

Din anul 2004, Saison Blanche a inceput sa lanseze colectii de rochii de nunta couture si de atunci isi doreste sa isi duca creatiile pe culmile artei artizanale, fiecare rochie atingand perfectiunea. Rochiile de ocazie de la Saison Blanche sunt realizate din materiale de lux si impodobite cu ciubuc delicat si broderie bogata.

Saison Blanche lanseaza an de an colectii de rochii de ocazie si rochii de seara originale pentru domnisoarele de onoare, dar si rochii speciale pentru diferite ocazii sociale.

Rochiile Saison Blanche sunt perfecte pentru orice tip de eveniment si de la rochiile lungi de gala confectionate din tesaturi somptuoase la rochiile de seara vaporoase din tafta de matase, chiffon si tulle, rochiile pentru domnisoarele de onoare sunt chic si atrag atentia la orice eveniment.
 
Iata cateva modele de rochii pentru domnisoarele de onoare de la Saison Blanche in galeria foto alaturata.

Pagina 1/16

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest