Rochii de nunta by Eden Bridals 2015

Rochii de nunta by Eden Bridals 2015

Eden Bridals este o casa de moda din California care fabrica si comercializeaza rochii de mireasa, rochii de seara, rochii de cocktail, rochii de ocazie si rochii de nunta elegante, confectionate din tulle, satin, chiffon, dantela si tafta.

Succesul echipei Eden Bridals este asigurat incepand cu anul 1988 de o echipa de creatie care se straduieste sa urmeze tendintele modei si sa fabrice rochii de nunta inovatoare destinate mamelor soacre, domnisoarelor de onoare, naselor, fetitelor cu flori si evident, mireselor.

Realizate din materiale fine si de calitate, rochiile de nunta by Eden Bridals 2015 au preturi accesibile, astfel incat orice invitata prezenta la un eveniment formal sa isi poata permite o rochie de petrecere eleganta fara sa cheltuiasca o avere.

Sfat: Specialistii de la Eden Bridals le recomanda viitoarelor mirese si celorlalte invitate de seama din peisajul nuntii sa mearga intotdeauna la proba inainte sa cumpere o tinuta de gala, cum este rochia de seara.

Fie ca vrei sa le urmezi sfatul lor sau nu, rasfoieste galeria foto alaturata ca sursa de inspiratie daca urmeaza sa participi in acest an la vreun eveniment special.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest