Domnisoara de onoare, soacra sau invitata? Ce sa porti cand esti invitata la o nunta?!

Domnisoara de onoare, soacra sau invitata? Ce sa porti cand esti invitata la o nunta?!

Daca pentru nunta, mireasa depune cel mai mare efort sa isi aleaga tinuta potrivita, nici invitatele de seama nu trebuie sa se lase mai prejos.

Pentru ca ne aflam in toiul sezonului de nunti, domnisoara de onoare, mama miresei sau a mirelui, nasa, dar si alte invitate care participa la eveniment trebuie sa acorde o atentie deosebita vestimentatiei.

In caz ca urmeaza sa mergi in viitorul apropiat la un eveniment de seama si vrei sa arati bine in fotografiile de nunta, specialistii Bella Sposa te ghideaza in acest sens!

Daca prietena ta cea mai buna te-a rugat sa-i fii domnisoara de onoare, dar nu iti asigura si tinuta pentru nunta, cel mai bine ar fi sa te sfatuiesti cu ea care va fi tematica si cromatica nuntii!

Daca locatia aleasa este pretentioasa, alege rochii de seara lungi intr-o nuanta apropiata aranjamentelor florale, daca nunta se desfasoara intr-un cadru mai relaxat, la piscina sau pe marginea unui lac opteaza pentru rochite diafane, scurte.

Evita sa porti alb pentru ca nu poti concura cu mireasa, in schimb opteaza pentru nuante calde si pastelate de lila, vernil, roz trandafiriu sau portocaliu-piersica. Ca materiale, orienteaza-te catre dantela si voal cu aspect diafan si relaxat!

Fie ca esti mama mirelui sau mama miresei, nunta este un eveniment special si emotionant pentru orice parinte. Chiar daca nu ai mers la cumparaturi in ultima vreme pentru o rochie de ocazie, nu poti sa te imbraci cu ceva ce detii deja in garderoba. Discuta cu mireasa, incearca sa intelegi viziunea ei asupra acestui eveniment si cumpara-ti rochia potrivita, doar atunci cand ai inteles exact toate detaliile nuntii.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest