Rochii de seara pentru domnisoarele de onoare 2015

Rochii de seara pentru domnisoarele de onoare 2015

Rochiile de seara pentru domnisoarele de onoare lansate de casa de moda Enzoani pentru toamna 2015 sunt de o eleganta clasica.

Colectia de moda Enzoani Love se adreseaza mireselor care isi imagineaza petrecerea burlacitelor si nunta ca pe niste evenimente simple, dar magulitoare in acelasi timp.

Corsetele feminine, cu decolteu inima sau in forma de V, curelusele care marcheaza talia, detaliile florale si micutele volane de pe bust sau fusta sunt cateva elemente importante ce caracterizeaza aceasta colectie romantica de toamna destinata domnisoarelor de onoare.

Fie ca sunt rochii de seara pe un umar, rochii de nunta cu bretele sau rochii de perecere fara maneci, rochiile de lux din colectia de toamna Enzoani 2015 vin in urmatoarele culori: violet, bleu si roz.

Rochiile pentru domnisoarele de onoare sunt rochii de seara scurte si rochii de seara lungi, potrivite pentru orice stil de nunta, indiferent de tematica evenimentului.

Inspira-te din colectia Enzoani Love 2015 destinata domnisoarelor de onoare daca ti-ai programat nunta in toamna acestui an. Acceseaza pozele cu rochiile de seara din aceasta colectie urmarind galeria foto alaturata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest