Rochii de seara sub 2.000 lei

Rochii de seara sub 2.000 lei

Orice femeie fashionable si stylish trebuie sa aiba in garderoba personala o rochie de seara moderna si eleganta, potrivita unei ocazii speciale. Daca si tu iti doresti o astfel de rochie, dar ai si o limita de buget, noi am pregatit pentru tine 10 modele speciale de rochii de seara sub 2.000 lei.

1. Rochie de seara model E4, oferita de Exclusive Bride Salon, www.exclusivebride.ro, 1815 Ron. Aceasta rochie se remarca printr-un model usor simetric fata-spate dat de decolteul si de taietura din spate in forma de V alungit.

Rochie de seara model E4, oferita de Exclusive Bride Salon, www.exclusivebride.ro, 1815 Ron

2. Rochie de seara model 300261, oferita de Cristallini Boutique, www.cristallini.ro, 1349 Ron. O rochie demna de insasi o zeita, croita in stil empire din voal de matase roz-blush si cu un top romantic, cu model asimetric.

3. Rochie de seara din colectia Evening Tony Bowls 2013, model TBE11207, www.elitemariaj.ro, 1740 Ron. O rochie senzationala croita in stil empire din chiffon galben cu insertii stralucitoare pe bustiera.

4. Rochie de seara model 18805, oferit de Cristallini Boutique, www.cristallini.ro, 1679 Ron. O rochie eleganta din jerseu negru, cu insertii stralucitoare in partea superioara a rochiei si pe bretea.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest